Terug naar het begin

Deze blog “terug naar het begin” sluit haarfijn aan hoe ik mij nu voel ! En hoe ik mij voel wil ik met u delen, ik ben namelijk een beetje onzeker over een aantal zaken.

Momenteel sta ik in een spagaat tussen mijn werk in de zorg en mijn eigen onderneming als garderobe styliste. Het kost mij momenteel veel moeite beiden goed te combineren. Mogelijk ben ik aan een vette vakantie toe?

Wekelijks bloggen
Ik werd enige tijd geleden gevraagd wekelijks een blog te schrijven voor Mooivol. Meteen was ik enthousiast en vereerd, de doelgroep en de thema’s spraken mij aan en ik ben al langer bezig met de plussize doelgroep. Vol zelfvertrouwen ging ik aan de slag maar daar kwam plots mijn dyslexie om de hoek kijken!!

Dyslexie
Denkend aan de nachten dat ik tentamens continu herschreef omdat ik woord voor woord de zinnen wilde controleren op spelfouten of zinnen die niet lekker liepen. Pas op mijn 39ste werd de diagnose “dylexie” gesteld, na een lange reeks van testen. Op dat moment vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Mijn brein ging ik beter begrijpen, ondanks dat ik toch wat onzeker werd over de diagnose. Ik dacht dat het met mijn intelligentie te maken had. Het accepteren van deze diagnose ging daarom niet zonder slag of stoot. ik heb zeker dagen gehuild. Echter diep in mij zei een stem, “omdenken ARI je weet het nu en maak er gebruik van”. Dat was mijn positieve guru spraak. Ondanks dat ik dit luchtig vertel is het nog wel een gevoelig punt.

Kleding en lifestyle
De uitdaging van mooivol nam ik wel aan en het schrijven van blogs werd mijn grootste uitdaging. Naast deze uitdaging is het ook een uitlaat voor het wel en wee in mijn leven, zonder het te zwaar te maken. Ik heb een leven zoals iedereen!
Ik schrijf nu wel wekelijks en maandelijks voor twee platforms over kleding en lifestyle ….hoe cool is dat?

Terug naar het begin
Terug naar waar het begon ….Sinds ARI garderobestyliste in 2015 een feit is ontmoet ik steeds meer mooie mensen. Daar ben ik dankbaar voor en verrijkt mijn leven. Het is leuk om zomaar uitgenodigd te worden voor evenementen zoals een miss verkiezing. Dat andere ondernemers interesse in mij tonen geeft mijn zelfvertrouwen zeker een boost. Langzaam beginnen de opdrachten binnen te stromen.
In het oriënterend jaar van ARI  garderobestyliste heb ik er voor gekozen om te weten te komen of dit is wat ik echt wil. Ik kan julie vertellen, het is mij meer dan goed bevallen! Inmiddels heb ik de DressCoach opleiding bij Glansy van Elst succesvol afgerond. Bij Glansy heb ik de tijdens de verdieping een vertaalslag leren maken van theorie en gevoel naar de praktijk. Vooral heb ik geleerd hoe ik bij de wensen van mijn klanten kan komen d.m.v van vragen. Vaak kom je dan ook bij de pijn.

Openheid en vertrouwen
Leren en werken met Glansy was voor mij een super leuke ervaring. Via bepaalde formats heb ik mezelf steeds verder kunnen ontwikkelen en is het momenteel alleen nog wat fine-tunen door mijn eigen laatste inzicht en draai er aan te geven. Dat maakt het juist zo persoonlijk, en origineel.
De lesdagen op zaterdag vond ik pittig, zeker als je geruime tijd de schoolbanken hebt verlaten en je focus moet houden. De manier van lesgeven paste wel goed bij mij, vooral de huiskamer setting gaf een bepaalde sfeer. Ondanks dat het druk was mis ik die zaterdagen met warme contacten van de andere cursisten, nog steeds. In deze groep vrouwen heb ik openheid en vertrouwen kunnen vinden.

Vrouwen inspireren.
Wat we daar van elkaar leerde door de verschillende praktijkverhalen kon ik meteen toepassen in mijn onderneming. i luv it! Aan het einde van deze zaterdagen stapte ik altijd met een volle dosis positieve energie, zelfvertrouwen en kennis de trein in met eindbestemming Breda.

Momenteel is Arigarderobestyliste uitgegroeid tot een mooie onderneming en durf ik aan het eind van deze blog te zeggen: Ik ben niet mijn beperking, ik ben mijn oplossing, ik ben mijzelf! Daarnaast ben ik ondernemer, partner, stiefmoeder, peetmoeder, zusje. Ik kan en wil vrouwen inspireren door ze weer vol zelfvertrouwen te laten stralen na mijn kleding adviezen. Ik ben er voor jullie!

Summersale
Het kan je niet ontgaan zijn dat het summer sale is, wie houdt er niet van? Check de website www.klantenacties daar vind je een overzicht alle winkels aan de summersale . Dit is echt de moeite waard lieve volgers GELOOF mij , je wordt er blij van!!
Omdat het een tijd vol summer actie is zal ik volgende week vrijdag zelf met een leuke actie komen. Blijf daarom het mooivol magazine volgen om te zien wat ik jullie kan bieden. En ik….ik blijf jullie hier nog even adviezen geven op gebied van fashion en smart shopping. Heb je speciale vragen, stel ze gerust! 

Liefs ARI garderobestyliste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *