Ook Ari Garderobestyliste, laat de ballen wel eens vallen….

In deze  persoonlijke blog wil ik het even over een andere boeg gooien. Gaande weg zul je mij waarschijnlijk beter begrijpen, of niet. Ook ik laat namelijk wel eens de ballen vallen.

 Balans zoeken.

Afgelopen weken had ik hoogte punten maar ook zeker dieptepunten, wat mijn reptielenbrein meteen overuren doet draaien.

De balans vinden tussen  een onderneming runnen naast mijn baan in de zorg blijft een uitdaging. Naast mijn werk als Garderobestyliste werk ik namelijk nog in de zorg.

 Adrenaline door mijn lichaam

Ik werd dik op de proef gesteld  door een incident met  fysieke agressie …. Uuhh oke, was ik in 2015 om die  redenen  onder andere uit de complexe zorg gestapt om mijn onderneming te starten, iets wat ik al jaren wilde. Op dat punt was ik klaar met agressie in welke vorm dan ook.  En ja hoor daar gaan we weer…dat was het eerste waar ik  aan kon denken. Ik was alleen in dienst en moest deze cliënt  naar de grond  werken om medecliënten en mezelf in veiligheid te brengen. Nu ik dit schrijf voel ik de adrenaline nog door mijn lijf stromen.

 

Soapverslaving

Voor de duidelijkheid deze vorm van agressie was niet persoonlijk naar mij gerichtt, maar het was “frustratieagressie” zoals we dit noemen in vaktermen. “Mooi verhaal denken jullie” ….nou ARI dacht het zelfde op dat moment.

Ondanks alles geven beiden werelden mij nog altijd energie. Op dit incident na is de sfeer, op de woonvoorziening waar ik werk, vaker gemoedelijk dan anders. Van huggen tot het stiekem ontwikkelen van een soapverslaving die ze  GTST noemen is doorgaans wat ik meemaak.

 Bucketlist
Ik ben dankbaar dat ik beide werelden mag meemaken. Naast ARI garderobestyliste ben ik namelijk ook nog Arian Vreugd!

Met veel geduld en mijn realistische kijk op dit alles, ben ik mij bewust  dat ook mijn ballen vallen. Toch blijf ik in het universum geloven en hulp vragen. Want telkens wanneer ik de ballen even loslaat en mijzelf stort in het onbekende, vallen ze weer op de juiste plek, dit is keer op keer bewezen…anderen noemen het de “bucketlist” die ze graag willen afstrepen .

 Kwetsbaarheid.

Maar goed  ik wilde meer zichtbaarheid voor ARI garderobestyliste. want hiermee kan ik andere mensen in hun kracht zetten zodat ook zij hun bucketlist met vertrouwen kunnen afstrepen. .

Met een blog, een vlog, een modeshow  lopen als plussize model, en mijn netwerk uitbreiden, heb ik een aantal doelen kunnen afstrepen van mijn lijst. Ik durf te staan voor mijn onderneming door mijzelf te laten zien. Mijn kracht komt voort uit het tonen van mijn kwetsbaarheid. Op deze manier wil ik jullie  laten zien dat ik altijd dicht bij mezelf ben en blijf. Of ik nu ballen hoog houd of laat vallen.

Met mijn styling adviezen gun ik het jullie om je kwetsbaarheid om te zetten in kracht!


Tot volgende week!

Liefs van ARI garderobestyliste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *