Personal Smart Shoppen

Heb jij ook een hekel aan shoppen omdat je niet weet waar je op moet letten? Als je ARI inschakelt dan … heb je een nieuwe garderobe voor zowel privé als zakelijk en adviezen die passend zijn voor jou!

Wat levert het op

– Het bespaart je veel kostbare tijd
– De kleding is afgestemd en goed te combineren
– Nooit meer een miskoop
– We kopen prijsbewust.

Hoe pakken we het aan

We kunnen samen op pad maar ik kan ook voor jou op pad gaan. Als je deze keuze hebt gemaakt dan plannen we een afspraak voor een intakegesprek en de uiteindelijke shopdate. Tijdens het intakegesprek leer ik jouw wensen kennen zodat ik precies weet hoe ik jou het beste kan helpen. Tijdens het winkelen houd ik uiteraard rekening met jouw gewenste stijl en budget. We shoppen in Breda of Rotterdam, omdat ik daar de perfecte plekjes weet te vinden. Wil je liever in een andere stad shoppen dan kan dit in overleg.

Duur: 3 uur
Tarief: €200 (incl. BTW)
Plaats: Breda of Rotterdam

‘Ik heb mijn ware ik gevonden voel ; mij positiever in mijn eigen look’
Lisanne Hopman

Ja, ik wil ook Smart Shoppen met Ari!